Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@12:07:49 GMT

سامانه هواشناسی «تهک» در رفسنجان رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۶۵۵۴۵

سامانه هواشناسی «تهک» در رفسنجان رونمایی شد

رفسنجان - برای نخستین بار در کشور سامانه توسعه هواشناسی کاربردی «تهک» با حضور رئیس اداره شبکه پایش سازمان هواشناسی کشور و مدیرکل هواشناسی استان کرمان در رفسنجان رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره شبکه پایش سازمان هواشناسی کشور در مراسم رونمایی از سامانه هوشمند تهک و پروژه نخستین ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی کشور در دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان اظهار داشت: انسان‌ها هرساله دمای کره زمین را با روشن کردن چوب و زغال، بخاری، ایجاد کارخانه‌ها و امثال آن افزایش می‌دهند به طوری که در ایران طی سال‌های اخیر ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تا ۱ درجه افزایش دما داشتیم.

مسعود حقیقت افزود: یکی از جنبه‌های تأثیرگذار بر کشاورزی گرما است که نباید دمای زمین افزایش یابد اطلاعات هواشناسی در باغبانی، اصلاح نباتات، جنگل‌ها، مراتع و ... که در امر تولید مواد غذایی نقش دارند اثربخش است.

وی تصریح کرد: می‌توان با هم‌افزایی به سمتی برویم که دانش کشاورزی را بسط و گسترش دهیم و از بروز خسارت‌ها و نابهنجاری‌هایی که سال‌هاست به این بخش کشاورزی وارد می‌شود جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه در ایران پنج هزار ایستگاه وجود دارد که میزان گرمایش زمین در سطح کشور را رصد می‌کنند، تأکید کرد: تهدید خشکسالی در کمین کشاورزی است و اگر دستگاه‌های بهینه‌سازی آب ایجاد نشود در آینده نه چندان دور کشاورزی نابود خواهد شد.

رئیس اداره هواشناسی کشاورزی سازمان هواشناسی کشور عنوان کرد: می‌توان ۹۷ درصد از مواد غذایی و پروتئینی را با مدیریت صحیح و هم‌افزایی در کشور خودمان تولید کرد، سازمان هواشناسی مرجع تولید دانش و سازمان جهاد کشاورزی متولی بخش کشاورزی است که هم‌افزایی در این دو فرایند می‌تواند به نفع جامعه باشد.

حقیقت تصریح کرد: در سطح ملی و استانی در بخش‌های کشاورزی اقداماتی جهت بهبود وضعیت کشاورزی در دست است که ۴۰۹ ایستگاه هواشناسی کشاورزی در سطح کشور فعال است.

وی بیان داشت: برای رفع مشکلات حوزه کشاورزی از سال ۹۳ نیز سامانه  تهک در استان‌های کشور راه‌اندازی شده که تا کنون به صورت دستی بوده و امروز سه شنبه این سامانه هوشمند تهک به صورت پایلوت در رفسنجان رونمایی شد.

رئیس اداره هواشناسی کشاورزی سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: کشاورزان می‌توانند در سامانه تهک اطلاعات خود و اراضی کشاورزی خود را ثبت کنند، با ثبت این اطلاعات در زمان بحران‌هایی نظیر سرمازدگی، گرمازدگی، باد، طوفان خدماتی از جمله ایجاد دود در زمین‌ها، مه پاشی و دیگر خدمات را جهت جلوگیری از بروز خسارات ناشی از این بحران‌ها دریافت کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه آمل تولید محصول سالم و طیب، توجه به الگوی کشت و بهره برداری از جنگل با توجه به اقلیم، استفاده از افکار و سیاست‌های کشور هلند در بخش کشاورزی برای بهره برداری از علم روز کشاورزی، توجه و برنامه ریزی برای تأمین نهاده‌ها، سوخت و آب کشاورزی، حمایت از محصولات تولیدی استان و برنامه ریزی در راستای خرید محصولات کشاورزی استراتژیک تولیدی و کمک به رشد اقتصاد کشاورزی و تنظیم برنامه بلندمدت انتظارات امام جمعه آمل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن گرامیداشت روز معلم و تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، جایگاه کشاورزی، صنعت و گردشگری شهرستان آمل در سطح کشور را ویژه دانست و گفت: بالاترین تولید استان در کشت برنج مربوط به دشت هراز و شهرستان آمل بوده و تولید محصولات کشاورزی استراتژیک و تأمین امنیت بازار پایتخت کشور از سوی این استان خود مبین جایگاه ویژه مازندران در کشاورزی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان آمل ثابت کرد تولید محصولات کشاورزی از لحاظ اقتصادی می‌تواند وارد رقابت با اقتصاد صنعتی شود.

وی افزود: مسائل و مشکلات فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که این سازمان با تمام توان در حال پیگیری موضوعات می‌باشد و به همین منظور انتظاراتی هم در راه خدمت رسانی مناسب‌تر به بهره برداران بخش کشاورزی از ائمه جمعه و جماعات دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال، استفاده از مشارکت مردمی را سرلوحه امور خود قرار دهد که در این راه نیازمند سازماندهی نظام‌های مردم نهاد مانند اتحادیه‌ها و نظام‌های صنفی است و کمک ائمه جماعات بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مسئول تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی به عنوان یکی از محورهای برنامه‌ای باید با ارائه پیوست فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094989

دیگر خبرها

  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • خبر خوب هواشناسی ؛ بارش‌های بهاری نیمی از کم‌بارشی‌های کشور را جبران کرد + جزئیات
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • ورود سامانه بارشی جدید به ایران از روز دوشنبه
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است